Ludbreški Forum žena SDP-a izabrao novu predsjednicu

Objavljeno: 12.10.2011. 13:31

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Na izvanrednoj izbornoj skupštini Forum žena SDP-a Ludbreg izabrao je novo rukovodstvo.

Konvenciju su pozdravili saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije Mario Habek, potpredsjednica Foruma žena Varaždinske županije Marija Nagy, predsjednica Foruma žena grada Varaždina dr. Maja Horvat te novoizabrani predsjednik Gradske organizacije SDP-a Ludbreg Dubravko Bilić.

Svi oni su poželjeli da izborom novog vodstva dođe do kraja organizacijske krize u ludbreškom forumu koji je dugi niz godina bio jedan od najaktivnijih u Varaždinskoj županiji, prepoznat po svom humanitarnom te zabavno-edukativnom radu.

Članice konvencije su za novu predsjednicu izabrale Nadu Špoljarić, a nova je potpredsjednica Marija Đud, obje iz Ludbrega.

Uz njih, birano je i pet članica predsjedništva, i to Đurđa Kokanović, Tamara Medjimorec, Katica Namjesnik, Gordana Žiža, te dosadašnja dugogodišnja predsjednica Nada Kapusta.

U svom obraćanju Nada Špoljarić je zahvalila kolegicama na ukazanom povjerenja i istaknula kako će nastaviti sve dosadašnje brojne akcije, ali i poraditi na nekim novima kao i prihvaćanju novih članica, neovisno o tome jesu li članice SDP-a ili ne.

Komentari