Ludbreški kontakt policajac u ophodnju električnim biciklom

Objavljeno: 13.05.2011. 09:17

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: ludbreg.hr

Grad Ludbreg u suradnji s tvrtkom Ducati i Policijskom postajom Ludbreg uručio je policajcu u zajednici električni bicikl.

Ludbreški gradonačelnik Marijan Krobot kazao je prilikom uručenja kako se Grad rado uključuje u akcije koje pridonose sigurnosti građana i kvaliteti života. Dodao je i kako u ovoj jubilarnoj godini kada se očekuje velik broj hodočasnika važno je da i policija bude dobro opremljena kako bi im se olakšao posao, a i da će na ovaj način i sam policajac u zajednici biti zanimljiv promotor Ludbrega.

Inače riječ je o biciklu dometa stotinu kilometara, a uručenje su uljepšali mališani iz dječjih vrtića Radost i Smjehuljica.

Akciji je nazočio i Rade Sitar, načelnik policijske uprave varaždinske koji je također izrazio zadovoljstvo zbog uručenog bicikla pojasnivši kako će se zbog mobilnosti policajca svakako poboljšati i kvaliteta samog rada policajaca u Gradu Ludbregu.

Prilikom svečanosti uručenja bicikla građani su mogli registrirati svoje bicikle. Naime mnogi vlasnici bicikla često izgube račune i broj rame što otežava identifikaciju bicikla prilikom krađe.

Također registrirani bicikl dobiva i posebnu naljepnicu zbog koje, kažu iz Policijske uprave, ipak možda postoji manja mogućnost krađe.


Izvor: ludbreg.hr


Komentari