U 91. godini preminuo Milan Remar - Klopotec

Objavljeno: 25.07.2011. 15:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Iako je još prije pola godine govorio „kak se još nije dodrl“, unatoč svoj svojoj vitalnosti, Milan Remar ipak je preminuo tijekom prošle noći...

Ovaj poznati Varaždinac cijelog je života aktivan u domeni sporta, novinarstva, zabave, praktički u svim dijelovima društvenog života cijele regije. Posebice se to odnosi na društveni život „baroknog grada“, čiji je gotovo postao zaštitni znak.

Najpoznatiji je bio kao "Klopotec", odnosno "Joža Klopotec", s kojim je još šezdesetih godina nastupao diljem Lijepe naše, no ipak najviše u kajkavskom govornom području.

Svima koji su ga poznavali, viđajući ga kako se vozi na svojem "biciklinu", a to je veliki broj naših sugrađana, popularni „Klopotec“ mnogo će nedostajati. Popularni Remar i do posljednjeg tjedna života, donosio je osmjehe na lice svakoga s kim se sreo.

A još prije nekoliko mjeseci, proslavio je veselo svoj 90. rođendan, uz zdravicu i pjesmu, na prijemu u Gradskoj vijećnici.

Potsjetit ćemo na njegov intervju s početka godine na našem mediju, prilikom izdavanja trećeg izdanje njegovih vinskih zdravica i štikleca.

>> Milan Remar: Još se nesem dodrl, vidimo se za deset let

 

Komentari