na prezentaciji bio i anđelko stričak

Ministarstvo obrane RH prezentiralo plan nabave - evo prilike za domaće tvrtke

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 01.02.2018. 16:53

Zadnja izmjena: 02.02.2018. 14:33

Jučer  je u Ministarstvu obrane održana prezentacija Plana nabave MORH-a za 2018. godinu kojoj su nazočili potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Damir Krstičević sa suradnicima, članovi saborskog Odbora za obranu odnosno naš saborski zastupnik ujedno i potpredsjednik  Odbora za obranu Anđelko Stričak

Navedena proračunska sredstva Ministarstva obrane, kako je rekao Stričak, jako su dobra prilika svim našim poduzetnicima da se jave na otvorene natječaje MORH-a te im ponude svoje proizvode za koje smatram da i kvalitetom i cijenom mogu konkurirati tvrtkama iz Hrvatske, ali i iz inozemstva.

Isktaknuo je također da će MORH ove godine raspisati, između ostalog, natječaje za nabavku borbene i zaštitne odjeće, izgradnju i rekonstrukciju vojnih lokacija i građevina, usluge prehrane i smještaja, prijevoz ljudi i opreme, opreme, odjeće i obuće za tjelovježbu i sl. Stričak je podsjetio da će se i značajna sredstva uložiti u obnovu vojarne u Optujskoj ulici nakon čega slijedi povratak Puma u Varaždin.

Komentari