Mladim Noveščanima prva mjesta na vatrogasnom natjecanju u Vratnu

galerija-images/DVD Nova Ves na natjecanju u Vratnu Donjem

Objavljeno: 02.09.2014. 19:25

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: DVD Nova Ves

Ekipe ženske i muške mladeži, te muška A ekipa DVD-a Nova Ves uspješno su u subotu nastupile na 1. regionalnom vatrogasnom prvenstvu u Vratnu Donjem...

Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Vratna Donjeg bilo je domaćin 1. međuopćinskog natjecanja vatrogasaca na kojem su sudjelovale ekipe iz Sraćinca, Vinice, Cestice i Petrijanca.

- Općinu Petrijanec na spomenutom su natjecanju zastupale ekipe iz Strmca i Nove Vesi. DVD Nova Ves imao je dječju žensku i mušku ekipu (od 6 do 12 godina) i mušku A ekipu. natjecanje se bodovalo na općinskom i nivou regije sjeverozapad – rekao je Stjepan Jovan, tajnik DVD-a Nova Ves.

Mladi Noveščani osvojili su dva prva mjesta na nivou Općine Petrijanec, a muška A ekipa plasirana je na 2. mjesto. U međuopćinskom rangu ženska dječja ekipa osvojila je 3. mjesto, a muška sedmo. Muška A ekipa DVD-a Nova Ves u ovom je natjecanju završila na 9. mjestu.

Vatrogascima iz Nove Vesi ove godine još predstoji dvoransko natjecanje u spajanju usisnog voda, koje će biti održano u Lovrečanu.
{gallery}DVD Nova Ves na natjecanju u Vratnu Donjem{/gallery}


Komentari