Na Rotary likovnoj koloniji skupljeno 30 tisuća kuna

Objavljeno: 23.05.2011. 12:41

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Na dobrotvornoj likovnoj koloniji koju je Rotary Club Varaždin organizirao u subotu, 21. svibnja, na imanju obitelji Zagorec u Seketinu, prikupljeno je 30 tisuća kuna, koje će varaždinski rotarijanci namijeniti za podršku socijalnim programima kluba.

Pozivu Rotary Cluba Varaždin za sudjelovanje na ovoj dobrotvornoj koloniji, koja je pokrenuta prošle godine na inicijativu Ivana Zagorca, ovoga se puta odazvalo osmero naših poznatih likovnih umjetnika – Nenad Opačić, Miljenko Bengez, Živko Toplak, Franjo Mustač – Medarov, Branko Bobić, Danijela Gašparović, Igor Rončević i Stjepan Šandrk.

Oni su varaždinskom Rotary klubu darovali radove koji su ponuđeni na večernjoj aukciji na kojoj je prikupljeno čak 30 tisuća kuna.

- Od srca zahvaljujem umjetnicima koji su nam poklonili svoje radove i tako omogućili da naš klub prihoduje dodatna sredstva za ostvarenje socijalnog programa. Sada je sasvim sigurno kako će dobrotvorna likovna kolonija koju organiziramo u lijepom ambijentu imanja obitelji Zagorec u Seketinu postati tradicionalna priredba našeg kluba – istaknuo je Tomislav Cvetko, predsjednik Rotary Cluba Varaždin.

Komentari