Charter night Novi Marof - Lionsi humanitarno za "Sunce"

Objavljeno: 16.06.2011. 18:19

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Lions Club Novi Marof organizira potvrdnu svečanost “Charter night” koja će se održati u petak, 17. lipnja 2011. u Kulturnom centru “Ivan Rabuzin” u Novom Marofu, s početkom u 19 sati...

Lions Club Novi Marof osnovan je 11. travnja ove goine i prva je udruga u Novom Marofu posvećena isključivo humanitarnom radu i težnji da se njegovi članovi angažiraju u razvoju lokalne zajednice i društva u cjelini.

Kao što je poznato, Lionsi su osobe posvećene služenju onima kojima je to potrebno, bilo u svojoj domovini ili u svijetu, a danas u Hrvatskoj ima preko 1600 članova u više od 60 lions klubova. Glavni zajednički cilj Lionsa je pomoći bližnjem.

“Charter night” predstavlja potvrdnu svečanost novoosnovane udruge Lions Club Novi Marof gdje će svi članovi osnivači položiti svečanu prisegu i predstaviti se nazočnim gostima. U ceremoniji prisege biti će predane Charter značke, certifikat i Charter povelja klubu.

Nakon službenog protokola i svečanog kulturno-umjetničkog programa, ugodno druženje nastavit će se uz prigodni domjenak. Za dobru zabavu zadužen je tamburaški sastav “Taliri” koji će sve prisutne goste zabavljati tijekom večeri. U sklopu potvrdne svečanosti Lions cluba Novi Marof održati će se i humanitarna tombola od čije je prodaje sav prihod namijenjen Udruzi Sunce koja se brine za djecu s posebnim potrebama.


Komentari