OB Varaždin: Branitelji televizorom razveselili mališane na Odjelu pedijatrije

galerija-images/donacija

Objavljeno: 24.12.2014. 13:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Nikola Kokotec

Predstavnici Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Varaždinske županije u srijedu su donirali televizor novouređenom Odjelu za pedijatriju Opće bolnice Varaždin...

Ovo je tek jedna u nizu humanitarnih akcija koje spomenuta braniteljska Udruga provodi duži niz godina, istaknuo je Branko Družinić “Kobra“.

- Osim TV aparata, zaposlenicima OB Varaždin poklonili smo i voće za mališane koji se lijeće na Odjelu za pedijatriju. Uvjereni smo da će djeci naša donacija omogućiti da lakše prebrode razdoblje koje moraju provesti u ovoj zdravstvenoj ustanovi radi liječenja. Riječ je o prvoj donaciji za OB Varaždin i posebno nas raduje da smo je realizirali u ovo predblagdansko vrijeme – istaknuo je Družinić, član središnjeg odbora UDVDR PV.

Ispred zaposlenika Odjela za pedijatriju na donaciji je izaslanstvu UDVDR-a zahvalio Mladen Smoljanec, sanacijski upravitelj OB Varaždin.

- Nedavno smo obnovili nove tri sobe na pedijatriji i svaka donacija nam je dobro došla kako bi ih što bolje opremili. Na odjelu se liječe pacijenti predškolskog i školskog uzrasta te dječje infektologije. Doniranom televizoru pridodat ćemo video konzolu tako da se mališani mogu do mile volje igrati i gledati crtane filmove – naglasio je Smoljanec dodavši da zaposlenici nastoje malim bolesnicima učiniti boravak u bolnici što ugodnijim.

Nesumnjivo, ova gesta varaždinskih branitelja će im u tome sigurno pomoći.
{gallery}donacija{/gallery}

Komentari