Obiteljski centar organizira edukaciju o poboljšanju ljubavnog života

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 08.02.2013. 12:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Ilustracija

Obiteljski centar Varaždinske županije poziva sve zainteresirane na edukaciju "Kako ne upropastiti vlastiti život tražeći pravu ljubav?" koja će se održavati od 21. veljače u prostorijama Centra.

Kako poboljšati ljubavni život i otkriti zablude koje ga upropaštavaju? Kako ukloniti nepotrebnu ljubavnu patnju? Kako se oporaviti nakon gubitka partnera i uključiti u život? Kako kroz konkretne korake unijeti željene promjene, a time ljubavni život učiniti kvalitetnijim, su neki od ciljeva ovog treninga, a namijenjen je i parovima i pojedincu, odnosno i ženama i muškarcima koji svoj ljubavni život žele učiniti kvalitetnijim!

Zašto je partnerska ljubav i partnerska komunikacija posebna i drugačija od drugih? Da li i zašto vam se javljaju isti problemi sa različitim partnerima? Koji je moj, a koji partnerov jezik ljubavi? Kako reći ono što želim, a da me partner čuje i razumije?

Odgovore na ova i na još mnoga druga pitanja saznat ćete na ovoj edukaciji. Uključite se u trening i time investirajte u sebe i u svoju ljubavnu sudbinu!

Ljubav je ono što vjerujemo da ona je, a vi pronađite svoju logiku ljubavnog ponašanja!

Oblik rada: Edukacijsko – savjetodavne radionice sa 8 – 10 polaznika

Trajanje: 6 susreta, 2 sata

Mjesto rada: Obiteljski centar Varaždinske županije, Biškupečka Poljana b.b., Društveni dom, prvi kat

Voditelji treninga: Dubravko Šokčević, defektolog - s.p. – praktičar transakcijske analize

Ovo je rijetka edukacija koju pohađaju i muškarci! Mole se zainteresirani da potvrde svoj dolazak na broj telefona 042 303 075 ili na 
e-mail: [email protected], www.ocvz.hr

Trenig je za sve besplatan!

Također, Obiteljski centar Varaždinske županije vas poziva na predavanje "Znate li razliku između zaljubljenosti i ljubavi" koje će se održati na Valentinovo u 18 sati u Kinu Galerija.


Komentari