Od izložbi maraka i koncerata do fašničkih ludovanja

Piše: evz / VLM

Objavljeno: 02.03.2011. 17:22

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: -

STAŽNJEVEC, LEPOGLAVA, IVANEC, BEDNJA – Nesvakidašnje bogat raznim zabavnim, kulturnim i sportskim manifestacijama bit će predstojeći vikend u ivanečkome kraju.

Počet će u subotu u 16 sati otvaranjem filatelističke izložbe "Košarka kroz poštanske marke" u lepoglavskoj sportskoj dvorani u organizaciji mjesnog košarkaškog kluba. Bit će predstavljen i novi klupski grb, a slijede i utakmice mlađih kadeta Lepoglave i Donjeg Kraljevca i seniora Lepoglave i Grafičara iz Ludbrega.

Istog dana u 18 sati DSR Lančića-Knapića dodijelit će pehare i diplome najboljim natjecateljima zimske stolnoteniske i šahovske lige.

U 19 sati Udruga za sport i rekreaciju Stažnjevca u staroj školi organizira proslavu Dana žena. U programu nastupaju djeca, pjevački zbor i glumačka družina Komedijaši.

U isto vrijeme bit će zabavno u Ivancu, gdje se odigrava četvrtzavršnica razigravanja za prvaka Regionalne malonogometne lige za juniore, između ekipa MNK Jerovec i MNK Uspinjače.

Nedjelja pak je rezervirana za fašnička ludovanja, koja će se održati u Lepoglavi i Bednji, u oba mjesta s početkom u 14 sati. Vrhunac će biti u 19 sati, kada će u ivanečkoj srednjoškolskoj sportskoj dvorani biti koncert Željka Krušlina Kruške i grupe Latino u povodu Dana žena.



Komentari