Najbolji radovi u sklopu natječaja "Volim Hrvatsku"

Objavljeno: 04.04.2011. 09:03

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Vrtići i osnovne škole s područja Varaždinske županije sudjelovali su u internom natječaju „Volim Hrvatsku“ za najbolji dječji literarni i likovni rad na temu „Učimo od prirode“.

Na natječaj se prijavilo 10 vrtića i čak 20 osnovnih škola, a ocjenjivačka komisija odabrale je najbolje njihove radove.

Tako je među vrtićima prvo mjesto osvojio grupni rad Dore Lešnjak i Veronike Vitez iz dječjeg vrtića „Zeko” iz Varaždina, drugo mjesto dijele zajednički rad Tina Blažija, Mihaela Biškupa, Frana Gašparića i Filipa Kefelje iz dječjeg vrtića „Anđeo“ iz Sv. Ilije, kao i zajednički rad Kristine Horvat, Borne Rebića, Magdalene Vugrinec, Filipa Mlinarića i Lovre Modrića iz dječjeg vrtića „Potočić“ iz Jalžabeta. Treće mjesto je osvojio grupni rad Vida Vlaheka, Maxa Jeremića, Karla Ljepave, Jane Garojević i Luke Šabića iz dječjeg vrtića „Bajka“ iz Varaždina.

Od osnovnih škola, prvo mjesto među likovnim radovima osvojila je Maja Koprek iz O.Š. Sračinec, drugo mjesto zajednički rad Klare Keretić, Martine Hrman i Simone Tomiša iz O.Š. Trnovec, dok treće mjesto dijele zajednički rad Željke Hamelec, Emilije Kahrić, Magdalene  Cukor, Matee Samoborec i Tee Hajec iz O.Š. Šemovec, i rad Pamele Mraz iz O.Š. Ludbreg.

U kategoriji literarnih radova prvo je mjesto osvojila Lorena Mudri iz O.Š. Gustav Krklec iz Maruševca, drugo mjesto dijele Antonio Vorih iz O.Š. Izidora Poljaka iz Višnjice te Denis Vašanić iz O.Š. Martijanec, a treće mjesto dijele Petar Herceg-Rušec iz P.Š. Druškovec te Dorotea Matoc iz O.Š. Vinica.

Komentari