Odabrani najbolji trash filmovi snimljeni mobitelom!

Objavljeno: 28.06.2011. 09:07

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Udruga Trash objavila je dobitnike facebook filmskog natječaja. Pobjednički film snimljen mobitelom „Smrt u Veneciji 2“ bit će prikazan u Off programu ovogodišnjem Trash Film Festivala.

Brojni filmaši iz svih dijelova Varaždina i okolice proteklih su tjedana aktivno snimali filmove svojim mobitelima i objavljivali ih na facebook stranici Trash Film Festivala.

Bilo je tu raznih ambicioznih filmskih pokušaja od kojih će neki, sigurni smo, promijeniti način na koji čovječanstvo gleda na film kao umjetničku formu.

Pobjednik natječaja, film koji je skupio najviše „lajkova“, je film autorice Ive Milaković „Smrt u Veneciji 2“, remek djelo filmskog stvaralaštva, priča o putovanju, izdaji, gondolama i Veneciji.

Film će biti prikazan u Off programu 6. Trash Film Festivala, a autorica će dobii službenu majicu festivala te DVD-e s filmovima Udruge Trash „Sun Tzu“ i „Overpunishment“

Drugo mjesto pripalo je pak autorici Tihani Hajdinjak i filmu „Kamp“, film koji će zauvijek promijeniti gledateljev pogled na svijet, inače ljubavna priča sa elementima horrora i trilera.

Autorica će biti nagrađena službenom majicom festivala i DVD-om s filmom „Sun Tzu“.

Treći po broju „lajkova“ bio je pak film mladog autora Rubena Petrana „Lovci“, film nakon kojeg više nećete bezbrižno moći otići u šumu u potragu za gljivama.

Treća nagrada je službena majica festivala.

Filmove možete pogledati ovdje.

Udruga Trash moli dobitnike da se jave na mail [email protected] i pošalju svoje kućne adrese kako bi im Udruga Trash mogla poštanskom kočijom poslati nagrade.

Komentari