Osvojite jednomjesečni tečaj joge u Joga studiju Shakti

Piše: promo

Objavljeno: 01.07.2011. 12:15

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Povodom godišnjice svoga otvaranja, joga studio Shakti iz Varaždina poklanja jednom čitatelju eVaraždina besplatan tečaj joge u trajanju od mjesec dana.

Joga studio Shakti slavi godišnjicu rada, a ovom prilikom za čitatelje eVaraždina pripremili su i malo iznenađenje.

Najsretnijem čitatelju poklanjaju jednomjesečni tečaj joge u svojim prostorijama.

Sve što treba jest poslati odgovr na pitanje "Iz koje zemlje joga vuče svoje korijene?", a odgovore, zajedno sa svojim podacima i brojem mobitela šaljite na e-mail [email protected], zaključno do subote u podne.

Ime dobitnika bit će objavljeno u subotu, a  za utjehu svima ostalima koji ne budu tolike sreće da osvoje mjesečni tečaj,  joga studio Shakti poklanja jednokratno vježbanje joge u trajanju od dva sata u jednom od dogovorenih termina u prostoru u Kolodvorskoj 4.

Joga studio Shakti - Varaždin, Kolodvorska 4

Joga studio Shakti uz same tečajeve joge, održava i dodatne tečajeve vezane  uz jogu za djecu, yoga dance, jogu za trudnice, tematske radionice, i mnoge dodatne opuštajuće stvari koje možete i sami isprobati u studiju koji se nalazi u Kolodvorskoj ulici 4 u Varaždinu.

>> Joga za djecu - novi hit u Varaždinu
>> Yoga dance radionice u Varaždinu
>> Joga za trudnice u joga studiju Shakti

Sve dodatne informacija o Joga klubu Shakti možete naći i na njihovoj web stranici, ili kontaktirati na broj mobitela 098/605-849.

Komentari