Počela prodaja ulaznica za Cirkusku klaunomaniju

Objavljeno: 27.03.2011. 12:14

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: spancirfest.com

Ulaznice za Cirkusku klaunomaniju – jedinstven program u Hrvatskoj kojeg će 17. travnja ugostiti Gradska sportska dvorana Varaždin, popularna Arena – puštene su u prodaju.

Ulaznice po cijeni od 45 kuna za tribine te 55 kuna za parter mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: Caffe bar Time Out u sklopu Gradske sportske dvorane Varaždin; Rock Art Caffe Varaždin; Caffe bar Ritz Varaždin; Kavana Ivana Ivanec; Caffe bar Prestige Novi Marof; Caffe bar Jura Ludbreg; Caffe bar Arcus Čakovec; Kavana Vuri Mursko Središče
i Pizzeria Rosa Prelog.

Djeca do 3 godine imaju besplatan ulaz!!

17. travnja na nešto više od sat vremena dvoranu će preuzeti klaunovi, žongleri i artisti koji će na zabavan, šaljiv, poučan i kreativan način i malima i velikima pokazati svoja nevjerojatna umijeća i približiti im svoje zvanje – pomalo zaboravljeno u ova tužna i teška vremena. U projektu sudjeluju članovi Antuntun-a, Udruge za rastjerivanje dosade pod vodstvom predsjednika Udruge Zorana Vukića poznatijeg kao klaun Ludek i njegove desne mu i lijeve ruke Henrya Marića poznatijeg kao klaun Nuno. 15- ak klaunova, žonglera i ostalih artista razveselit će i nasmijati djecu, a odrasle vratiti u djetinjstvo.

Cirkuska klaunomanija počet će u 16 sati, a program će voditi poznati hrvatski glumac Vedran Mlikota. Projekt ima i humanitarni karaker, jer će dio prihoda od ulaznica biti namijenjen Udruzi Crveni nosevi – klaunovi doktori. Riječ je o Udruzi klaunova koji su posebno educirani za rad u bolnicama, prvenstveno na dječjim odjelima.

Komentari