Počele radionice na projektu Uključi me, u subotu javna akcija

Objavljeno: 28.03.2011. 15:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Protekloga tjedna započele su prve radionice u sklopu projekta "Uključi me", na kojima su sudjelovali srednjoškolci romske i hrvatske nacionalnosti iz Gospodarske škole Čakovec, Tehničke škole Čakovec, Gimnazije Čakovec, Srednje škole Čakovec i Srednje škole Prelog., a u organizaciji pomogli su i Učenički dom Graditeljske škole kao i Učenički dom Svjetionik Srednje škole Čakovec.

Sudionici su zajednički obrađivali teme timskog rada i suradnje, a na javnoj akciji koju organiziramo ove subote imat će prilike isprobati novo naučene vještine timskog rada u praksi.

Na akciji ove subote 2.4. na Trgu republike od 9-12 sati fotografirati ćemo sve zainteresirane da se i sami uključe i podrže kampanju kojom promoviramo nenasilje, toleranciju, jednake šanse za sve, sreću, prijateljstvo i sve vrijednosti kojima težimo u našoj lokalnoj zajednici.

Svatko se može priključiti tako da dođe do štanda, odabere naljepnicu s porukom koju želi (Reci DA za sreću, ljubav, iste šanse...) i fotografira se, a mi ćemo fotografiju staviti na našu web stranicu ukljucime.udrugazora.hr

Ako nam se baš ove subote ne možete priključiti na akciji – svoju fotografiju možete objaviti na web stranici i sami.

Kada prikupimo 1000 fotografija, odabrat ćemo najboljih 30 fotografija te će se napraviti izložba, koja će biti prezentirana u galeriji Scheier.

Projekt "Uključi me" provodi Udruga ZORA s partnerom Međimurskom županijom. Financira se iz EU programa Europski instrument za demokratizaciju i ljudska prava), a su financira ga Međimurska županija. Osnovni cilj projekta je povećati socijalnu integraciju učenika romske i hrvatske nacionalnosti kroz zajedničke aktivnosti i time postići njihovo socijalno osnaživanje i i pružanje jednakih mogućnosti u lokalnoj zajednici.

Više informacije pronađite na internet stranici projekta http://ukljucime.udrugazora.hr i na stranici udruge Zora http://udrugazora.hr. O projektu, kampanji i akcijama moći će se dodatno informirati i i putem Facebook stranice projekta.


Komentari