Policajci iz Ivanca darivali teško bolesnog dječaka

Objavljeno: 03.01.2011. 17:12

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: varazdinska.policija.hr

Službenici Policijske postaje Ivanec željeli su uljepšati bolesničke dane Kudeljnjak Tihomiru, teško oboljelom dječaka iz Donje Višnjice,  te su ga darivali prigodnim poklonima i novčanim iznosom od 2000 kuna.

Nakon što su prošle godine po prvi puta proveli sličnu akciju te tom prilikom darivali dvojicu teško oboljelih dječaka iz Ivanca, Noaha Pečevski i Lovru Poljaka, koji je u međuvremenu nažalost izgubio životnu bitku sa zloćudnom bolešću, policijski službenici PP Ivanec su i ove godine nastavili sa provođenjem humanitarne akcije sa željom da ista postane tradicionalna.

Tim povodom, na Badnjak 24.12.2010. godine načelnik PP Ivanec Boris Divjak ugostio je četrnaestogodišnjeg Kudeljnjak Tihomira. Iako ima samo 14 godina, Tihomir Kudeljnjak iz Donje Višnjice se od svoje jedanaeste godine bori sa zloćudnim tumorom jetre. Dječak je dosad prošao i veći broj kemoterapija, a liječenje i putovanja u Zagreb su vrlo zahtjevni i skupi te je cjelokupna situacija financijski iscrpila obitelj Kudeljnjak.

Prilikom boravka u policijskoj postaji Tihomir i njegov mlađi brat Dalibor su pokazali izraziti interes za rad i opremu policije, posebno policijska vozila i motocikle.

Komentari