Pomozite malom Dini koji boluje od sarkoma mokraćnog mjehura

Piše: eVz

Objavljeno: 20.12.2012. 11:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Ilustracija

Uključite se u humanitarnu akciju za pomoć dvoipolgodišnjem Grubišnopoljcu Dini Saboliću, koji boluje od teške bolesti sarkoma mokraćnog mjehura. 

On se od srpnja ove godine liječi se od sarkoma mokraćnog mjehura. Nakon niza kemoterapija u Zagrebu, zbog nemogućnosti operacije, u siječnju ide na poseban zahvat u kliniku u Pariz.

Naime, magnetska rezonanca i biopsija pokazale su kako se tumor podvukao pod mjehur, što operaciju čini jako riskantnom i opasnom za život djeteta.

Maleni Dino ima i 16 mjesečnog brata, a mlada obitelj u kojoj je sezonski zaposlen samo otac treba pomoć za visoke troškove liječenja.

- Naša noćna mora započela je krajem lipnja ove godine kada naš dvogodišnji sinčić Dino nije mogao normalno mokriti. Obratili smo se liječnicima u Virovitičkoj bolnici za pomoć, a nakon nekoliko provdenih dana u bolnici, Dino je detaljno pregledan, ugrađen mu je kateter, a nama je rečeno kako mu je mjehur zablokirao crijeva pa je došlo do nemogućnosti vršenja male i velike nužde – prisjeća se najgorih dana u životu 27-godišnja Nikolina Sabolić.

Osim što je Dini odjednom izvađeno čak pet litara tekućine iz tijela, liječnici nisu danima ništa drugo poduzimali, pa su Nikolina i njezin suprug inzistirali na premještaju u zagrebačku bolnicu kako bi saznali što je izazvalo zdravstvene tegobe kod malenog Dine.

Učinite dobro djelo i uljepšajte blagdane familiji Sabolić uplatom na žiro račun majke Nikoline u PBZ-u, broj 2340009-3110379603, uplatite koliko možete.

BROJ ŽIRO RAČUNA na Nikolina Sabolić
PRIVREDNA BANKA ZAGREB:
2340009-3110379603

Komentari