Preko Europske volonterske službe devet mjeseci volontirajte u Finskoj

Objavljeno: 29.08.2015. 08:43

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Ilustracija

Neprofitna organizacija Maailmanvaihto – ICYE Finland traži volontere za dugoročni EVS-projekt u Suonenjokiju u Finskoj, u razdoblju od travnja do listopada 2016.

Neprofitna organizacija Maailmanvaihto – ICYE Finland traži volontere za dugoročni EVS-projekt u Suonenjokiju u Finskoj, u centru za aktivnosti Vanhamäki.

Vanhamäki je centar smješten u finskom gradiću Suonenjokiju, koji naseljava oko 7500 stanovnika, i koji između ostalog organizira različite društvene i edukativne aktivnosti za svoje posjetitelje te vodi organsku farmu.

Od volontera se očekuje da sudjeluju i u aktivnostima u prostoru i na otvorenom, odnosno da tijekom ljetnih mjeseci veći dio vremena budu uključeni u rad na farmi, dok bi se tijekom jesenskih i proljetnih mjeseci posvetili suradnji s drugim lokalnim organizacijama i ustanovama, kao što su škola i udruženje nezaposlenih mladih. Volontiranje će se odvijati od 1. travnja do 31. listopada 2016.

Zainteresirani se još uvjiek mogu prijaviti, jer je rok za prijavu 2. rujna 2015. Na ovaj projekt EVS (Europske volonterske službe) mogu se javiti mladi iz Europe u dobi od 18 do 30 godina starosti. 

Više informacija može se potražiti na www.mladiinfo.eu

Komentari