Prevencija ovisnosti: Budite zdravi, kreativni i neovisni

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 15.11.2011. 14:26

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Povodom obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, u razdoblju od 15. studenog do 15. prosinca, u Varaždinskoj županiji provodit će se brojne aktivnosti.

Moto ovogodišnjeg programa uz obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti je „Zdrav – kreativan – neovisan“ – mladi za mlade, a posvećen je kreativnom provođenju slobodnog vremena mladih, s ciljem zaštite mentalnog zdravlja i prevencije ovisnosti.

Program koji poćinje u srijedu 16. studenog u dvorani Glazbene škole u Varaždinu, u 17 sati  otvorit će zamjenica župana i predsjednica Povjerenstva za suzbijanje zlouporabe opojnih droga u Varaždinskoj županiji Blanka Glavica Ječmenica.

Kako doznajemo, jedna u nizu predstavljenih aktivnosti bit će i održavanje posebnog programa s izložbom kreativnih slobodnih aktivnosti (postera, letaka, prikaza i sl.), koncertom učenika glazbene škole, ta scenskog prikaza kazališnog studija mladih HNK.

Spomenuti program povodom Mjeseca borbe protiv ovisnosti organiziraju Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije u koordinaciji s Varaždinskom županijom i Povjerenstvom za suzbijanje zlouporabe opojnih droga u Varaždinskoj županiji te u suradnji s Glazbenom školom u Varaždinu.

Komentari