Prilika i za Varaždinke: ATP Umag traži 150 šarmantnih hostesa

Piše: eVz/Posao.hr

Objavljeno: 23.04.2012. 12:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: croatiaopen.hr

U nedostatku kvalitetnije ponude poslova na hrvatskom tržištu rada - možda će i ovo privremeno popuniti prazninu u novčaniku zgodnih Varaždinki jer organizacija umaškog ATP Studena Croatia Opena traž čaki 150 hostesa za vrijeme trajanja turnira od 5. do 15. srpnja.

Organizatori poručuju da traže odgovorne, komunikativne djevojke, koje aktivno koriste engleski i poželjno još jedan strani jezik te vole i poznaju tenis, a natječaj završava 1. lipnja 2012.

Tradicionalno, interes je velik te se za poziciju ATP hostese godišnje prijavljuje oko 800-tinjak djevojaka, piše Posao.hr.

Većina djevojaka je iz Hrvatske i to s područja Slavonije, no prijave stižu i iz susjedne Bosne i Hercegovine, Srbije te Slovenije.

Organizatori turnira su posebno ponosni na činjenicu kako velikom broju prijavljenih djevojaka to nije prvi put da su izrazile želju da svoje ljeto provedu radno u Umagu, a neke od njih dolaze već treći ili četvrti put.

Inače, prošle su godine čak 24 internacionalne televizije, među kojima su i Eurosport 2, BBC World News, Al Jazeera Sports Global, France 24 i Russia Today, prenijele 613 reportaža s turnira potencijalnim 700 milijuna gledatelja, a baš su umaške hostese nerijetko bile tema tih vijesti.

Nakon završetka natječaja, djevojke će početkom svibnja biti pozvane da prisustvuju castinzima koji će se održati u Zagrebu, Osijeku i Pazinu. Nakon castinga bit će donesen izbor kojih će se 150 pridružiti organizacijskom timu turnira u srpnju.

Detalje za prijavu potražite OVDJE

Komentari