Radionice za nezaposlene osobe u varaždinskom CISOK-u

Objavljeno: 01.09.2014. 07:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

U prvom dijelu rujna varaždinski Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri (CISOK) organizira nove aktivnosti za nezaposlene osobe.

U utorak, 2. rujna, s početkom u 9:00 sati održat će se radionica "Molba/prijava/motivacijsko pismo". Radionica je namijenjena nezaposlenim osobama, koje će imati priliku revidirati svoju molbu/prijavu/motivacijsko pismo, odnosno prvi puta je sastaviti i to uz stručnu pomoć i podršku.

U ponedjeljak, 8. rujna u 13:00 sati održat će se radionica "Moj Europass životopis". Poslodavci sve češće traže da prijava za posao sadržava životopis u Europass formatu. Pravilno popunjen Europass životopis na jasan i pregledan način potencijalnim poslodavcima prikazuje stečene vještine i kvalifikacije. Na ovoj radionici nezaposlene osobe dobit će konkretne uspute o ispunjavanju Europass životopisa, a isto tako imati priliku na licu mjesta sastaviti svoj Europass životopis.

Sudjelovanje na svim aktivnostima je besplatno, a prijaviti se možete na broj telefona 042 302 179, e-mail: [email protected] ili osobno na adresi CISOK-a Varaždin - Ulica Ivana Kukuljevića 12. Od 1. rujna radno vrijeme CISOK-a je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 18:00 sati.

Komentari