pogreška u korespondenciji

Ravnateljica Osnovne škole Ludbreg: "Netočno je da Županija ne želi sufinancirati pomoćnika"

Objavljeno: 01.03.2019. 11:46

Zadnja izmjena: 01.03.2019. 11:46

U četvrtak su iz Grada Ludbrega izvjestili javnost kako je Varaždinska županija odbila financirati pomoćnika u nastavku, izrazivši spremnost kako će u tom slučaju to učiniti Grad Ludbreg, međutim došlo je do pogreške u korespondendiji od strane Osnovne škole Ludbreg.

Naime, Osnovna škola Ludbreg ispričala se priopćenjem za medije u kojem ravnateljica Đurđa Kladić navodi kako prema Županiji nije ni bio upućen zahtjev za financiranjem, pa se kako navodi Kladić – „nije ni očekivalo da se zahtjev odobri“. Njezino priopćenje prenosimo u cijelosti:

Osnovna škola Ludbreg uputila je Gradu Ludbregu zahtjev za  financiranjem pomoćnika u nastavi,  o čemu je obavijestila i Varaždinsku županiju. Kako je zahtjev bio upućen samo Gradu, od Županije se nije ni očekivalo da odobri zahtjev pa je sasvim netočna tvrdnja da Županija ne želi financirati pomoćnika. Inače, Škola ima vrlo dobru suradnju i s Gradom i sa Županijom, pa smo sigurni da bi i Županija pozitivno reagirala u ovom slučaju da je to od nje bilo traženo. Ispričavamo se ako je u ovom slučaju došlo do nesporazuma i zahvaljujemo na budućoj suradnji i Gradu i Županiji.

Komentari