Slučaj ivkom-vode

Stričak: Batinić je prvo za sve glasovao, a onda se dao uvući u 'A je to' ekipu

Na jučerašnjoj sjednici Županijske skupštine pojavila se tema o aktualnoj situaciji u Gradu Ivancu...
Objavljeno: 22.02.2022. 08:26

Zadnja izmjena: 22.02.2022. 09:01

Vijećnici Marijan Škvarić i Josip Krtanjek su na jučerašnjoj sjednici Županijske skupštine postavili pitanje o aktualnoj situaciji u Ivancu. 

Županijskog vijećnika Josipa Krtanjeka zanimalo je, stoga, koje su najnovije informacije vezane uz aktualnu peticiju u Ivancu.

- Vezano uz referendume, peticije i sto čuda koja izvode ivanečki političari, razumijem nastojanja Škvarića i tu je on u pravu tako dugo dok Lepoglava nije jedno vodouslužno područje, ne može prići projektiranju aglomeracije. Granica obuhvat vodouslužng područja se preklapa s aglomeracijom. Zbog nečijih hirova Grad Lepoglava ne može biti kažnjen. Tu je Škvarić 100 posto u pravu - rekao je Stričak.

- Kad govorimo oko ovih egzibicija koje se sad izvode u Ivancu, za sve je odgovoran gradonačelnik. Bio je saborski zastupnik kad se izglasavao taj Zakon, bio je član saborskog Odbora za zaštitu prirode i okoliša kad su se donosili planovi sanacija divljih odlagališta, dakle u sve je bio uključen. Ali, gospodin Batinić je jedna od najkulturnijih i najpristojinih osoba u politici. Nikad od njega nisam čuo ružnu riječ prema ikome. Čujemo se dva, tri puta tjedno i pokušavamo naći rješenje. To se rješavalo prije dvije, tri godine, a ne sada. Ja mu se čudim da se dao uvesti u ove SDP-ove egzibicije gdje se 'A je to' ekipa predsjednik Gradskog vijeća Lepoglave Kovač, predsjednik Gradskog vijeća Ivanca Patekar i direktor Varkoma dopisuju "Ivanečka voda je takva, varaždinska ima toliko maligana". To je čudo, ljudi. To je stvarno 'A je to' ekipa. Zaista se čudim da gradonačelnik Batinić dao uvesti u taj splet svega i svačega - zaključio je.

Komentari