Reformisti: Varaždin postaje "crna rupa" na medijskoj karti Hrvatske

Objavljeno: 16.01.2015. 12:13

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Iz Gradske organizacije Narodne stranke – reformisti izražavaju zabrinutost i ogorčenost najnovijim primjerom sve veće medijske blokade našeg Varaždina i regije.

- Zatvaranjem dopisništva HRT-a u Varaždinu, bez ikakvih reakcija županijskih i gradskih vlasti, te zatvaranjem dopisništva Jutarnjeg lista i sada zatvaranje dopisništva Večernjeg lista naš grad, kao i sjeverozapadna regija postaju "crna rupa" na medijskoj karti Hrvatske. Time se nažalost nastavlja proces kontinuirane marginalizacije Varaždina ali i cijele sjeverne regije - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednica Natalija Martinčević.

Gradska organizacija Narodne stranke – reformisti podržava mirno okupljanje i prosvjed novinara, te će se pridružiti u iskazivanju podrške svim medijima i svim novinarima čiji je rad izalaganje od iznimne važnosti.

- Nećemo se miriti s politikom nečinjenja koju provode županijske i gradske vlasti, već ćemo se snažno zalagati za medijsku deblokadu Varaždina i sjeverozapadne regije u javnom medijskom prostoru Hrvatske - zaključuju.

Komentari