Besplatni fiš paprikaš i pastrve na žaru na Cajnger placu

Objavljeno: 09.08.2011. 09:47

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Foto: ilustracija

Posljednji ovogodišnji Cajnger plac održat će se u subotu 13. kolovoza. Na Trgu svetog Trojstva program će tog dana započeti već u prijepodnevnim satima kada započinje turnir ulične košarke u Centru svijeta. Igra počinje u 11 sati, a završne utakmice igrat će se između 17 i 18 sati.

Nešto poslije 18 sati slijedi program Dječjeg vrtića Smjehuljica koji će izvesti lutkarsku predstavu Snjeguljica i sedam patuljaka, a održat će se i igraonica za svu djecu.

I ove subote uz animacijske igre izvlačit će se dječja tombola, a nakon izvlačenja na Trgu će se predstaviti izlagači Cajnger placa koji također pripremaju i tombolske nagrade.

Za vrijeme trajanja programa članovi Ribičkog društva Ludbreg u suradnji s Ribičkim društvom Laško iz Slovenije spremat će riblje delicije. Pržene pastrve na žaru i fiš besplatno će se podijeliti posjetiteljima Cajnger placa u večernjim satima.

Također, u programu i ove subote sudjeluje Konjički klub Vranka pa svi oni koji još nisu iskušali vožnju u kočiji ili rekreativno jahanje imaju priliku to učiniti.

Posljednju večer ovogodišnjeg Cajnger placa zaključit će Vječni putnici.

Dođite i ove subote u Ludbreg na posljednju epizodu ovogodišnje sezone Cajnger placa!

Komentari