"Rock večer" u hotelu Turist uz Rock Felere i Timeless

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 22.02.2013. 09:23

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: -

Nastojeći oživjeti tradiciju nekada vrlo popularnih plesnih večeri, varaždinske rock grupe TIMELESS i ROCK FELERI ponovo će izaći pred vjernu publiku i prirediti „Rock-večer“ u Hotelu Turist, u subotu, 23. veljače.

Iskusni glazbenici koji njeguju izvorni rock-zvuk, za ovu su priliku iz svog repertoara odabrali kompozicije od 60-ih do danas, s kojima će na svoje doći ljubitelji glazbe koji vole plesati. 

Publiku će najprije svojim izvedbama zagrijati duo Irma i Dalibor s nekoliko brojeva uz akustičnu gitaru. Nakon njih će nastupiti grupe - TIMELESS i ROCK FELERI - čiji su dosadašnji nastupi, primjerice na Špancirfestu, manifestaciji Ljeto u Varaždinu ili nedavnom okupljanju na kazališnoj sceni Rogoz pod nazivom Ba(š)ro(c)kne večeri, privukli brojnu publiku svih generacija, a posebno one srednjih godina koji se još živo i s nostalgijom prisjećaju zlatnih vremena rock plesnjaka.

Sastavi će nastupiti bez honorara, a troškove poput najma razglasa, plaćanja autorskih prava i sl. snosi hotel Turist pa je ulaz besplatan.

Očekuje se dobra zabava, u opuštenoj atmosferi, kojoj će svakako doprinijeti i neformalna garderoba posjetitelja te prilagođena ugostiteljska ponuda. Rezervacije stolova primaju se na recepciji hotela Turist.

 

 

Komentari