dobri domaćini

Čačić i Čehok u Županijskoj palači ugostili predstavnike rukometne reprezentacije Njemačke i Makedonije

Objavljeno: 19.01.2018. 17:57

Zadnja izmjena: 19.01.2018. 18:50

U Županijskoj palači priređeno je primanje predstavnika nacionalnih rukometnih reprezentacija Njemačke i Makedonije koje su primili župan Radimir Čačić, gradonačelnik Ivan Čehok i dožupanica Međimurske županije Sandra Herman, dok se reprezentacija Slovenije zbog iznenadnih i važnih obaveza ispričala i prenijela  pozdrave.

Podsjetimo, prijem za reprezentacije koje su igrale u skupini D održao se u Gradskoj vijećnici i na njemu su prisustvovali između ostalih i predstavnici rukometnih reprezentacija Danske, Češke i Španjolske koji su se također plasirali u drugi krug natjecanja.

Župan Čačić pozdravio je prisutne i osvrnuo se na povijest Varaždinske županije kao najstarije županije u Hrvatskoj.

- Prva rukometna utakmica u ovom dijelu Europe odigrana je 1930. godine u Varaždinu. Varaždin i Varaždinska županija imaju tradiciju u ženskom i muškom rukometu uz ostvarivanje prvorazrednih rezultata i uspjeha. Zadovoljstvo nam je da ste tu, učiniti ćemo sve da se osjećate dobro, te se nadamo da ćete nam se opet vratiti. Što se tiče rukometa, neka pobjedi najbolji - poručio je Čačić

Gradonačelnik Čehok također je poželio dobrodošlicu novopridošlim reprezentacijama i navijačima za koje vjeruje da će unijeti živosti u naš grad. Složio se također sa županom Čačićem oko važnosti Varaždina i Varaždinske županije u rukometnoj povijesti.

Predstavnici rukometnih reprezentacija Makedonije i Njemačke istaknuli su da su jako dobro primljeni i da se ugodno osjećaju te zahvalili na toploj dobrodošlici.

Na prijemu je uz župana i gradonačelnika bila i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević te zamjenici župana Robert Vugrin i Tomislav Paljak.

Komentari