Šezdesetak članova Udruge zdravog življenja na sportskim susretima u Slatini

Objavljeno: 30.06.2015. 11:29

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 08:27

Foto: Udruga zdravog življenja – Obiteljski klub Varaždinske županije

U Slatini su održani 31. Sportski susreti Klubova liječenih alkoholičara Sjeverozapadne Hrvatske, a sudjelovalo je desetak udruga s tristotinjak članova apstinenata od alkohola zajedno sa svojim obiteljima i stručnim djelatnicima.

Održana su takmičenja u krosu za djecu i odrasle, malom nogometu, šahu, pikadu, visećoj kuglani i potezanju užeta. Djeca su imala i natjecanje u skakanju u vrećama.

Članovi  Udruge zdravog življenja – Obiteljskog kluba Varaždinske županije zajedno sa svojim obiteljima i dvije stručne djelatnice nastupali su u velikom broju, ukupno više od šezdeset sudionika te su osvojili redom drugo mjesto u krosu za žene, prvo mjesto u malom nogometu, što je bilo samo za apstinentne od alkohola, prvo mjesto u kuglanju, drugo mjesto u pikadu, drugo mjesto u potezanju užeta muški i prvo mjesto u potezanju užeta za žene.

I djeca su bila jako uspješna osvojivši niz medalja, a  Udruzi zdravog življenja – Obiteljskom klubu Varaždinske županije  pripao je  prijelazni pehar Susreta za sveukupnu pobjedu i osvojeno prvo mjesto ekipno.

Održan je Okrugli stol za stručne djelatnike i predsjednike KLA i udruga na kojem je prikazan rad o motivaciji liječenih ovisnika za proces rehabilitacije i resocijalizacije u KLA. Govorilo se i o nizu poteškoća na koje nailaze stručni djelatnici i članovi KLA tijekom svog rada i djelovanja.

Komentari