Suradnja Savjeta mladih grada Varaždina i cestičke udruge Hiperaktivni

Piše: J.N./eVz

Objavljeno: 04.07.2015. 19:49

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: SMGV

Kada većina mladih razmišlja o praznicima i odlasku na more, neki razmišljaju o provođenju zajedničkih projekata kako bi omogućili svojim sumještanima što bolju zabavu preko ljeta i ponudili što zanimljivije i atraktivnije sadržaje...

To je bio razlog da se u petak sklopi suradnja između udruge mladih Hiperaktivni i Savjeta mladih grada Varaždina.

- Suradnja je sklopljena oko pet zajedničkih točaka koje želimo tijekom ove godine realizirati. Surađivati ćemo  oko humanitarne akcije, obilježavanja Međunarodnog dana mladih, edukativnih radionica koje će biti preko ljeta i ostvarivanju dodatnih sadržaja za mlade koje još ne želim otkriti. Neka bude iznenađenje. Na suradnju s udrugom Hiperaktivni odlučili smo se jer mislim da su dobar primjer kako mladi mogu kvalitetno i konstruktivno djelovati u svojoj zajednici. Cilj samog Savjeta je povezivanje mladih a ovo je samo prvi korak provedbe ovog cilja jer samo povezivanjem mladih možemo nešto i kvalitetno učiniti za svoju lokalnu zajednicu – rekla je Vanja Horvat, predsjednica Savjeta mladih Grada Varaždina.

Veselim se ovoj novoj suradnji između udruge Hiperaktivni i Savjeta. Svaka suradnja na kvalitetnom projektu nam je zanimljiva i ako imamo prilike rado ćemo se i priključiti, rekao je Nikola Milec, predsjednik udurge mladih Hiperaktivni.

- Predsjednicu smo lijepo ugostili, pokazali prostorije udruge koje smo sami uređivali na što sam izuzetno ponosan te smo prezentirali dosadašnji rad. Zajednički projekti oko kojih ćemo surađivati su kvalitetni i mislim da suradnjom te projekte dižemo na viši nivo. Savjet je savjetodavno tijelo te kao takvo može samo inicirati projekte a mi smo tu da te projekte i realiziramo te sam sretan da su prepoznali naš dosadašnji rad i da smo sklopili suradnju oko pet točaka – zaključio je Milec.

Komentari