U 10 sati humanitarna prodaja sprejeva za kosu na Korzu

Objavljeno: 08.03.2011. 08:01

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: -

Zaklada solidarnosti Grada Varaždina od 10 sati na varaždinskom Korzu organizira humanitarnu prodaju sprejeva za kosu po "bagatelnim cijenama". Prikupljeni novac donirat će siromašnim studentima za plaćanje troškova studija na Veleučilištu u Varaždinu.

Tvrtka Annyer Zakladi solidarnosti daruje tri tisuće „funk color“ sprejeva, koje će zainteresiranim sugrađanima prodavati po 5 kuna.

- Pozivamo studente, učenike, mlade ljude i sugrađane da sudjeluju u ovoj humanitarnoj akciji kako bismo pomogli daljnje studiranje studentima slabijih materijalnih mogućnosti - poručuju iz Zaklade solidarnosti.

U humanitarnoj akciji će sudjelovati poznate osobe iz javnog života grada Varaždina.

- Danas je Dan žena, pa sprej za kosu po 5 kuna možete kupiti i kao lijep poklon svojoj majci, djevojci ili prijateljici - poručuju iz Zaklade.

Osim toga, u isto će vrijeme na Franjevačkom trgu povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, članice i članovi HSLS-a dijeliti cvijeće Varaždinkama.

Uz ovaj maleni znak pažnje ženama će biti podijeljene i dopisnice adresirane na Vladu Republike Hrvatske, sa čestitkom Dana žena svih 365 dana u godini.


Komentari