Suzika priča o dva klauna i biciklu

Objavljeno: 13.05.2011. 16:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Poezija, komedija, cirkus i glazba – to vas ve očekuje na mini eventu „Suzika priča“ koji će 4. i 5. lipnja biti održan u dvorištu u varaždinskoj Kranjčevićevoj ulici 8.

Mini event organiziraju kreativna umjetnica Suzana Bernat i Udruga Platea Sutorum. U sklopu eventa klinci i njihovi roditelji ali i svi koji jednog dana namjeravaju postati roditelji moći će pogledati dječju predstavu „Priča o dva klauna i biciklu“.

Nuno i Ludek, klaunovi po struci, na zabavan će i šaljiv ali i poučan i kreativan načina malima i velikima pokazati svoja nevjerovatna umijeća te im približiti svoje zanimanje koje je, nažalost, zaboravljeno u vremenima u kojima živimo.

Na pozornici će im se pridružiti i Suzika, umjetnica Suzana Bernat, koja će s klaunovima ispričati priču o čarolijama našeg kraja te postaviti izložbu bajkovitih ilustracija iz svijeta mašte pod naslovom „Život je lijep i čuda se događaju“.

Ulaznice koštaju 30 kuna, osim Suzika odluči da netrebaš platiti ili odlučiš okupljeno mnoštvo počastiti slivnom vodom i bajkovitim produktom fermentacije grožđa.

U cijenu su uključeni i piće za roditelje te sokovi i klipići za djecu, a klinci će moći i ofarbati lice ako budu htjeli.

Mini event možete posjetiti u subotu 4. lipnja od 10 do 12 sati te u nedjelju 5. lipnja od 17 do 19 sati u dvorištu s baldahinom u Kranjčevićevoj ulici broj 8 u Varaždinu.


Komentari