Sve što se događa u gradu saznajte na Meeting pointu!

Objavljeno: 25.02.2011. 13:48

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: evz

Meeting point odnosno Info točka sastoji se od analognog plana grada Varaždina, karte regije koja obuhvaća sjeverozapadnu Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku s Varaždinom kao ishodišnom točkom za izlete te touch screenom. Info točka sadrži podatke o turističkoj i kulturnoj ponudi, o izletima u okolicu, servisnim informacijama, događanjima i kreativnoj industriji u Varaždinu. Svi podaci su na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku razvrstani u 44 kategorije, a ukupno je obrađeno preko 300 pojmova s više od 520 fotografija.

Rekla je to jutros direktorica Turističke zajednice Grada Varaždina Branka Tropp, predstavljajući Meeting point postavljen na Trgu kralja Tomislava, ispred FOI-a.

Istaknula je i kako će Info točka nesumnjivo postati nezaobilazno mjesto okupljanja i informiranja o kulturnim, turističkim i gospodarskim dobrima Grada i regije, kako za turiste tako i za građane Varaždina.

Sve informacije na Info točki dostupne su na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku.

U investiciju vrijednu oko 200 tisuća kuna Turistička zajednica išla je zajedno sa Gradom Varaždinom, a zamjenik gradonačelnika Slobodan Mikac najavio je postavljanje Info točki i na drugim lokacijama u Gradu.

Meeting point u Varaždinu prvi je takav interaktivni servisni centar po broju dostupnih informacija u Hrvatskoj.

Komentari