Tjedan cjeloživotnog učenja u Školi stranih jezika Žiger

Objavljeno: 27.09.2014. 19:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: ilustracija - Andrej Švoger

Škola stranih jezika Žiger drugu godinu zaredom uključila se u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja.

Svaki dan od 29. rujna do 3. listopada s početkom u 18 sati u prostorima škole održavat će se različite radionice i predavanja.

Prva radionica - Pisanje životopisa na stranom jeziku - održat će se u ponedjeljak, 29. rujna. Riječ je o paralelnim radionicama na engleskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom, francuskom i ruskom jeziku, koje su namijenjene svima koji su u potrazi za poslom te žele biti u prednosti pred ostalim kandidatima.

U utorak, 30. rujna održat će se paralelne radionice na engleskom, njemačkom, talijanskom, španjolskom, francuskom i ruskom jeziku pod nazivom "Pisanje molbe za posao na stranom jeziku".

U srijedu, 1. listopada održat će se prezentacija programa govorništva pod nazivom "Umijeće javnog nastupa". Namijenjena je svima koji se nalaze ili će se prije ili kasnije naći u situaciji da moraju govoriti pred auditorijem, dok ih strah od javnog nastupa sputava u uspješnom izlaganju.

Predavanje o povijesti i značaju udruge EAQUALS, međunarodnog udruženja kvalitetnih škola stranih jezika, održat će se u četvrtak, 2. listopada. Bit će riječi o tome što članstvo u takvoj udruzi znači za polaznike tečaja škole koja je zadovoljila kriterije EAQUALS-a.

U petak, 3. listopada slijedi "Međunarodni jezični ispiti i njihov značaj" - izlaganje o najznačajnijim međunarodnim jezičnim certifikatima najzastupljenijih europskih jezika namijenjeno svim uzrastima, od đačke dobi do odraslih. Govorit će se o vrstama ispita, njihovoj zastupljenosti, značaju, kao i o uvjetima polaganja tih ispita u Hrvatskoj.

Sve radionice su besplatne, započinju u 18 sati i traju do 60 minuta. Dodatne informacije dostupne su na broj telefona 042 330 385 ili  preko e-mail adrese: [email protected].

Komentari