Tko su dobitnici javnih priznanja Grada Ivanca?

Objavljeno: 17.06.2011. 08:40

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

Gradsko vijeće Grada Ivanca donijelo je odluku o dodjeli javnih priznanja Grada Ivanca za 2011. godinu. Priznanja će biti dodijeljena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u povodu Dana grada Ivanca.

Nagradu za životno djelo u obliku grba Grada Ivanca, ivanečki gradski vijećnici odlučili su dodijeliti Stjepanu Poje za izniman doprinos razvitku i popularizaciji ivanečkoga sporta te nesvakidašnji entuzijazam u sportskom odgoju mladih generacija.

Plakete Grada Ivanca dodijeljene su obućarskoj tvrtki Ivančica d.d. za doprinos gospodarskom razvitku ivanečkoga kraja, zapošljavanju, izvozu i stvaranju vlastitih robnih marki, Petri Lacković za znanje, trud, zalaganje i doprinos promidžbi grada Ivanca na globalnoj razini i Josipu Matišiću za doprinos razvitku trkačkog sporta i sportskoj promidžbi grada Ivanca.

Zahvalnice grada Ivanca dodijeljene su Udruzi za kulturu i sport Bedenec za doprinos kulturnom i sportsko-rekreativnom razvitku i entuzijazam u očuvanju etno-baštine, Lovačkom društvu  „Šumski zec“ iz Margečana za doprinos razvitku lovstva i čuvanju prirodnih bogatstava margečanskog kraja, Dragutinu Stančiću za doprinos očuvanju lončarske tradicije i njegovanje lončarskoga umijeća, Udruzi „Ivanečko sunce“ za doprinos preventivi, rehabilitaciji, zaštiti, okupljanju i nesebičnom radu s osobama s posebnim potrebama, KUD-u Salinovec za doprinos čuvanju i njegovanju folklorne i etno-baštine te za aktivno okupljanje i rad s mladim generacijama i Ivani Krog za doprinos čuvanju izvornog pučkog humora stažnjevečkoga kraja i njegovu ovjekovječenju u pisanim komedijama i humoreskama.


Komentari