Tradicionalno uskrsno druženje s članovima Društva distrofičara u Županijskoj palači

Objavljeno: 04.04.2015. 17:43

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Varaždinska županija

Izvor: galerija-images/distroficari uskrs 2015

U Županijskoj palači u Varaždinu održano je tradicionalno uskršnje druženje županijskih dužnosnika sa članovima Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina. Župan Varaždinske županije Predrag Štromar čestitao je članovima Udruge Uskrs te im zaželio mirne i ugodne blagdane.

-  Drago mi je da smo se okupili na još jednom tradicionalnom uskršnjem druženju. Uskrs je svakako blagdan koji nosi novu nadu i optimizam. Svima treba dati jednaku šansu da pokažu svoju vrijednost, a najvažnije je prema svima pokazati ljudskost i suosjećanje – rekao je župan te dodao kako Varaždinska županija podupire rad udruge, prije svega zbog uključenosti velikog broja osoba s invaliditetom u aktivniji život u lokalnoj zajednici s ciljem zadovoljavanja osnovnih životnih potreba i poboljšanja kvalitete života.

Dopredsjednik Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida Grada Varaždina Ljubomir Benjak se zahvalio županu na prijemu te naznačio kako je Udruga prepoznata i kroz pružanje usluge prijevoza prilagođenim kombi vozilom za osobe s invalidskim kolicima.

Na završetku druženja članica Novinarsko literarne grupe „Korak života“ predala je županu ručno izrađenu pisanicu koju su izradili članovi grupe. Druženju je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za zdravstvenu zaštitu i socijalnu skrb Varaždinske županije Ruža Jelovac.

{gallery}distroficari uskrs 2015{/gallery}

Komentari