TTS u subotu organizira Unique Gym Winter Challenge

Objavljeno: 25.01.2013. 08:19

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Znate li što je zajedničko Usainu Boltu, Leu Messiju, Le Bronu Jamesu, Sebastianu Vettelu, Ivici Kosteliću i Michaelu Phelpsu? Osim što su svi vrhunski sportaši, svi oni u uvodnom dijelu priprema rade slične treninge koji im podižu snagu, izdržljivost, eksplozivnost i ostale sposobnosti.

E sad… Zamislite da ih sve okupite na jednom mjestu, zadate im određene vježbe koje svi dobro poznaju i gledate koji će od njih biti najbolji. To bi bio strašan okršaj, zar ne?

E vidite, točno to možete doći vidjeti u subotu 26. siječnja u TTS Sport Centru! Na jednom mjestu će se okupiti 15 muškaraca i 5 žena iz različitih sportova koji će se boriti za neslužbenu titulu „Najspremnijeg muškarca/žene u Hrvatskoj“!!

Kako bi u tome uspjeli, svi će morati odraditi 6 različitih, iznimno zahtjevnih i napornih zadataka koji će testirati sve njihove kapacitete: izdržljivost, snagu, eksplozivnost, koordinaciju, ravnotežu, fleksibilnost, te ponajviše od svega – snagu volje, hrabrost, upornost i čvrstinu karaktera!!

Znači, zamislite neki najteži, potpuno iscrpljujući trening koji možete napraviti. Pomnožite ga barem tri puta i zatim ga ponovite 6 puta u jednom danu!! E to možete očekivati od Unique Gym Winter Challenge-a. Bit će to pravi spektakl i užitak za sve profesionalne ili rekreativne ljubitelje fitnesa, i sporta općenito!

Natjecanje počinje u 10:30 sati i traje do kasnih poslijepodnevnih sati. Pozivamo sve zainteresirane da dođu u TTS Sport Centar podržati natjecatelje i pogledati ovaj najbrže rastući sport u svijetu!

 

Komentari