U četvrtak "povratnički" koncert Zacka Dusta u Lavri

Objavljeno: 20.04.2011. 15:04

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Foto: Facebook

Najbolji varaždinski rock i country vokalist Zack Dust tek se prije nekoliko dana vratio se s turneje po klubovima u Los Angelesu, a već u četvrtak ga očekuje povratnički koncert u rodnom gradu. Zack će u Lavri u Gajevoj ulici izvesti svoj uobičajen alt country i folk repertoar, a šuška se i da će njegovi obožavatelji moći čuti i neke nove stvari koje je napisao za novi album.

Rainbow, Viper Room i Whisky A-Go-Go najpoznatiji su klubovi u Los Angelesu, ali i širom svijeta. Tamo su svoje karijere, između ostalih, počinjali legendarni Doorsi, Johnny Cash, The Kinks, Motley Crue.

Svakom je mladom glazbeniku zato velika čast ako dobije priliku nastupiti u tim klubovima, a upravo se ta prilika pružila Varaždincu Zacku Dustu.

Za one koji ne znaju, Zack, inače frontmen „bivšeg“ najpoznatijeg rock benda Voodoo Lizards, u zadnje vrijeme posvetio se svojoj solo karijeri. Njegov odlični debi album „Other side of ocean“ pravo je malo remek djelo alt country i folk žanra, a to su prepoznali i „ameri“.

U proteklih mjesec i pol Zack je „odradio“ čak 40 koncerata u Los Angelesu, a između ostalog zasvirao je i posjetiteljima Rainbowa, Whisky A-Go-Go i Viper Rooma.

Prije nekoliko dana vratio se u svoj rodni grad, a već u četvrtak očekuje ga prvi „povratnički“ koncert u Caffe baru „Lavra“ u Gajevoj ulici. Koncert počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan. Imat će te prilike ponovno čuti izvrsne stvari s njegovog debi albuma, pokoji cover, a navodno i neke nove stvari za novi album koji Zack sprema.



Komentari