U Hrastu zbog HDZ-a došlo do fizičkog obračuna?

Objavljeno: 22.09.2014. 20:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Andrej Švoger

Predsjednik HRAST-a Ladislav Ilčić i dalje odbija komentirati sjednicu Velikog vijeća HRAST-a koja je održana u subotu. Što se sve (ni)je na njoj događalo, objasnit će na tiskovnoj konferenciji koja će biti sazvana do kraja tjedna...

Prema neslužbenim informacijama koje su dosad doprle do medija, Veliko vijeće Hrasta sazvano je kako bi se pokušao progurati odlazak te stranke iz Saveza za Hrvatsku i njegovo koaliranje s HDZ-om.

O tim nagađanjima, kao i navodima kako je tijekom sjednice došlo do fizičkog obračuna, predsjednik HRAST-a zasad ne želi govoriti.

- Ne želim davati komentare o sjednici. Političke stranke služe tome da se zalažu za opće dobro i za dobrobit svih ljudi. Stoga je relevantno jedino što su napravile u tom pogledu i isključivo ću to komentirati – rekao je za eVaraždin Ladislav Ilčić od kojeg doznajemo kako će konferenciju za medije sazvati u drugoj polovici ovog tjedna.

Zasad još uvijek nije odlučeno gdje će se i u koje vrijeme održati. Inače, neki mediji poput Tportala pišu da je na spomenutoj sjednici čak došlo do fizičkog obračuna.

Pri čemu je, navodno, predsjednik stranke Ladislav Ilčić zaradio šamar.

Komentari