U Maruševcu održan odbojkaški turnir na gmajni

Objavljeno: 15.09.2011. 15:27

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: marusevec.hr

U organizaciji odbojkaške sekcije Društva za šport i rekreaciju Maruševec odigran je 5. odbojkaški turnir "Gmajna 2011.“ Ove je godine okupio deset ekipa, pobjedu je odnjela ekipa Prekna koja je u finalnom dvoboju svladala Gmajnu.

Razigravanje se igralo na dva dobivena seta, dok se finalna utakmica igrala na tri.

U polufinalu je "Prekno" pobijedilo lanjske pobjednike "Bistričke bokce" 2-0, dok je u drugom polufinalnom meču  "Gmajna" 2:1 bila bolja od ekipe "Starci".

Poraženi su igrali za treće mjesto i na kraju ga je osvojila ivanečka ekipa pobjedom od 2:0.

Finale je pružilo lijepu odbojku, a igralo se na tri dobivena seta. Pobjednički pehar podigla je ekipa "Prekna" nakon pobjede od 3:1 nad "Gmajnom".

Organizator je za tri prvoplasirane ekipe pripremio pehare dok su svi sudionici i medijski sponzor "Radio Max" dobili zahvalnice.

Ovogodišnji jubilarni turnir imao je i još jednu komponentu.  Dobivena sredstva usmjerit će se za uređenje odbojkaškog igrališta i dječjeg igrališta.

Prema riječima voditelja odbojkaške sekcije Tihomira Budena želja je da već slijedeći turnir na blagdan Velike Gospe bude na pješčanoj podlozi.

Za zimski period Društvo za šport i rekreaciju i odbojkaška sekcija planiraju odigravanje 1. zimskog odbojkaškog turnira u sportskoj dvorani Osnovne škole u Maruševcu.

Komentari