Učeničke zadruge na Zeljarijadi i Danima čipke u Lepoglavi

Objavljeno: 15.09.2011. 12:05

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Varazdinska županija

Učeničke zadruge Varaždinske županije nastavljaju predstavljati svoje aktivnosti na manifestacijama koje se u rujnu održavaju u našoj županiji. Tako će svoje proizvode predstaviti na Zeljarijadi u Vidovcu i na Danima čipke u Lepoglavi.

Proizvode marljivih učeničkih ruku predstavit će na Zeljarijadu u Vidovcu i to u subotu, 16. rujna i nedjelju 17. rujna. Na Sajmu starih zanata u Vidovcu, od 8 do 14 sati, predstavit će se zadrugari Područne škole Petkovec, Osnovne škole iz Varaždinskih Toplica te članovi zadruge Odgojnog doma Pahinsko. U poslijepodnevnim satima, od 14 do 20 sati, zamijenit će ih zadrugari iz Učeničkog doma Varaždin i Osnovne škole Sračinec.

U nedjelju, na zadrugarskim će se štandovima od 8 do 14 sati predstaviti učenici iz školskih zadruga iz Tužnog i Donje Voće, a od 14 do 20 sati, zadrugari iz Osnovne škola Sveti Đurđ te Srednje škole “Arboretum Opeka” iz Marčana.

Tjedan kasnije, zadrugarstvo Varaždinske županije imat će svoje predstavnike i na Danima čipke u Lepogavi. Od 22. do 25. rujna svoje će radove predstaviti mali zadrugari iz Lepoglave, Kamenice, Višnjice i Ivanca.

Komentari