Uključite se ponovno – 16.4. na javnoj akciji Reci DA za

Objavljeno: 11.04.2011. 11:46

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Na Trgu Republike u Čakovcu, subota 16.4.2011. od 9 do 12 sati održati će se druga  javna akcija Reci DA za...u Kampanji od 1000 lica, u sklopu projekta "Uključi me", a koji provodi Udruga Zora iz Čakovca.

Projekt Uključi me ima za cilj poboljšati socijalnu integraciju srednjoškolca romske i hrvatske nacionalnosti, a štand će biti postavljen kod sata na Trgu Republike. I na ovoj akciji moći će se fotografirati svi zainteresirani, koji žele dati svoj glas  promoviranju  nenasilja, tolerancije, jednakim šansama za sve, sreći, prijateljstvu i svim ostalim vrijednosti kojima težimo u našoj lokalnoj zajednici.

Svatko se može priključiti tako da dođe do štanda, odabere naljepnicu s porukom koju želi (Reci DA za sreću, ljubav, iste šanse...) i fotografira se, a mi ćemo fotografiju staviti na web stranicu projekta ukljucime.udrugazora.hr

U prvoj uspješnoj Javnoj akciji Reci DA za...u Kampanji od 1000 lica održane prošlu subotu na Trgu Republike u Čakovcu,  prikupljene su 192 fotografije prolaznika.

Kada se prikupi 1000 fotografija, odabrati će se  najboljih 30 fotografija i napraviti izložba, koja će se prezentirati u galeriji Scheier, a nakon toga se seliti po srednjim školama u Međimurskoj županiji.

U projekt su uključeni srednjoškolci Gospodarske škole Čakovec, Tehničke škole Čakovec, Gimnazije Čakovec, Srednje škole Čakovec i Srednje škole Prelog., a u organizaciji pomogli su i Učenički dom Graditeljske škole kao i Učenički dom Svjetionik Srednje škole Čakovec.

Iz Zore poručuje, da ako se baš ove subote ne možete priključiti na akciji, svoju fotografiju možete objaviti na web stranici i sami  ukljucime.udrugazora.hr.

Više informacija pronađite na internet stranici projekta http://ukljucime.udrugazora.hr i na stranici udruge Zora http://udrugazora.hr. O projektu, kampanji i akcijama moći će se dodatno informirati i putem Facebook stranice projekta.


Komentari