Ultimate Pub Quiz vraća se u Varaždin

Piše: evarazdin

Objavljeno: 29.04.2011. 08:37

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Ultimate Pub quiz se u četvrtak, 5. svibnja, vraća u Varaždin, i to u sklopu obilježavanja Europskog tjedna, u atriju Varaždinske županije...

Ovaj zabavni kviz, pokrenuo je u Hrvatskoj Peter Hopwood, a nakon što posljednjih nekoliko nekoliko godina nije bio održavan u Varaždinu, u organizaciji Varaždinske i još nekoliko susjednih županija, odlučili su se nanovo aktivirati ovu popularni zabavni kviz.

Podsjetimo, glavna stvar u ovom kvizu nije natjecanje, već druženje i zabava, a pitanja nisu suhoparna i teška, već spadaju o domenu "zabava" i "jučer-danas-sutra". U svakoj ekipi je pet članova, a veći dio programa odvija se na engleskom jeziku, uz dodatak hrvatskih termina i mnoštva iznenađenja i šala.

Kviz je inače rađen po uzoru na engleske kvizove, koji se održavaju u pubovima, i tamo su vrlo popularni, a sve o samom kvizu možete saznati i na Facebook mrežnoj stranici. Možete na fotografijama i video prilozima, iz prve ruke osjetiti o čemu se radi.

Sveukupno će na ovom izdanju kviza sudjelovati 20 ekipa, a osim ekipa iz Hrvatske, najavljeno je i sudjelovanje međunarodnih ekipa.

Organizatori pozivaju i sve zainteresirane, bilo da se radi o udrugama, tvrtkama, ili jednostavno individualcima, da okupe pet ljudi, te da se prijave besplatno na e-mail [email protected].

Komentari