Varaždin: “Cool su ekološke akcije“

Objavljeno: 15.04.2011. 11:23

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Povodom proglašenja Dravske šume parkom prirode, Mladež HDZ-a Grada Varaždina u suradnji sa Mladeži HDZ-a Grada Čakovca organizirala je akciju čišćenja šume.

Čišćenje je organizirano zbog dugogodišnjeg zagađivanja i zanemarivanja prekrasnog novoproglašenog parka prirode koji je nesumnjivo jedan od najljepših mjesta za provođenje slobodnog vremena u okolici grada Varaždina uopće.

Mladeži oba grada ovom su akcijom pokazale i dale primjer svima da aktivno sudjeluju i pridonose boljitku svih građana te da nije cool sjediti kod kuće prekriženih ruku dok još ima mjesta koja se mogu učiniti ljepšima, već je cool čistiti zagađene i onečišćene površine.

Cool je čistiti prirodu koja će svojom ljepotom očaravati još mnoge generacije poslije nas.

- Prateći Nacionalnu kampanju MHDZ-a „Svatko je cool na svoj način“ prenosimo poruku mladima o važnosti sudjelovanja u akcijama kojima doprinosimo dobrobiti lokalne zajednice - istaknuli su iz Mladeži HDZ-a.

Turnir u beli u organizaciji Mladeži HDZ-a

U organizaciji Mladeži HDZ-a Grada Varaždin i Caffe bara „Ara“ održan je tradicionalni turnir u belotu za građane Grada Varaždina. Odaziv građana na turnir bio je velik što je pokazalo da ovakvih akcija nedostaje u gradu. Sudionici turnira mogli su uživati u predivnom ambijentu caffe bara „Are“ i ukusnoj hrani s roštilja. Članovi Mladež HDZ-a Grada Varaždina željeli su ovom akcijom građanima ispuniti nedjeljno poslijepodne i obećali da će i ubuduće organizirati još puno ovako uspješnih akcija i druženja.

Komentari