Varaždinska županija donirala OB Varaždin

Objavljeno: 24.02.2011. 09:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Foto: varazdinska-zupanija.hr

Varaždinska županija donirala je sredstva za opremanje Odjela za sveobuhvatnu psihijatrijsku zaštitu te za kupnju operacijskog mikroskopa neurokirurškoj službi varaždinske Opće bolnice koji će olakšati složene operacije na mozgu.

Tim su se povodom župan Varaždinske županije Predrag Štromar, zamjenica župana mr.sc. Blanka Glavica-Ječmenica, zamjenik Milan Pavleković te pročelnica Upravnog odjela za zdravstvenu zaštitu posjetili OB Varaždin sastali s dr. Zemirom Medved, voditeljicom Odjela za sveobuhvatnu psihijatrijsku zaštitu.

Nakon posjete Odjelu za sveobuhvatnu psihijatrijsku zaštitu, županijske je čelnike primio ravnatelj varaždinske Opće bolnice dr. Dubravko Tršinski, koji im je zahvalio što su u kriznim vremenima prepoznali važnost ulaganja u opremanje bolnice.

Na radnom sastanku predstavljeni su planovi razvoja OB Varaždin u 2011. godini te očekivanja u sklopu reforme zdravstva u Hrvatskoj. Ravnatelj Tršinski je dodao kako vjeruje da će akreditacija OB Varaždin kao bolnice od regionalnog značenja značiti razvoj mreže zdravstvenih ustanova, što će omogućiti financijski napredak bolnice.

Komentari