Varaždinski Dom za starije i nemoćne osobe dobit će novog ravnatelja

Objavljeno: 28.08.2014. 14:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

Izvor: Dom za starije i nemoćne osobe Varaždin

Nakon što je u tri mandata obavljala dužnost ravnatelja Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin u Zavojnoj ulici, socijalna radnica Vesna Vidović Oreški karijeru nastavlja na mjestu ravnatelja u Domu u Velom Lošinju...

U Domu za starije u Velom Lošinju dolazi do promjene ravnatelja – Julku Matec, dosadašnju v.d. ravnateljicu koja nije predala molbu za to mjesto, naslijedit će Vesna Vidović Oreški iz Varaždina. Vidović Oreški je do sada u nekoliko mandata bila ravnateljica županijskog doma za starije osobe u Varaždinu, a zbog novog radnog mjesta će se u privatnom aranžmanu preseliti na Lošinj, javlja Novi list.

Vesni Vidović Oreški mandat ravnateljice varaždinskog Doma za starije (DZS) istekao je 7. kolovoza i trenutno v.d. ravnatelja obnaša mag.soc.rada Valentina Štefičar. Bivša ravnateljica varaždinskog DZS s novim ugovorom o radu nastavila je u Domu obavljati poslove socijalne radnice, ali je trenutno na bolovanju.

Pristigle molbe na raspisani Natječaj za mjesto ravnatelja ili ravnateljice Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin, Upravno vijeće, čije članove imenuje Varaždinska županija, još uvijek nije razmatralo.

Komentari