Veseli tjedan za srednjoškolce i studente u Varaždinu

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 10.11.2015. 16:48

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:09

Foto: ilustracija

Povodom Međunarodnog dana srednjoškolaca i studenata, mladi aktivisti Varaždina koji djeluju u svojim organizacijama zajedno su osmislili program za svoje kolege kroz cijeli tjedan kako bi malo probudili život u Varaždinu.

Organizatori ovog projekta su Udruga srednjoškolaca Hrvatske Varaždinske županije, Savjet mladih Grada Varaždina, Studenski zbor Fakulteta organizacije i informatike, Studenski zbor Sveučilišta Sjever, Centar za mlade grada Varaždina „Vakuum“ te Studenski dom Varaždin.

Događanja kroz cijeli tjedan biti će mnogo. Od humanitarnog dijela (darivanja krvi), edukacijskog (predavanja o značajnosti Međunarodnog dana srednjoškolaca i studenata, okruglo stola „Zašto je dobro ostati u Varaždinu“, predavanje predstavnika Algebre) zabavnog sadržaja (graničar između škola i fakulteta, brucošijade, partya za srednjoškolce) te kulturnog sadržaja (predstava Škrtac i izložba slika u Centru za mlade grada Varaždina „Vakuum“).

Ukoliko mladi budu imali određena pitanja za same organizatore, moći će ih naći u utorak 17. studenog od 9 do 14 sati na Franjevačkom trgu.

Komentari