VIDEO: Mladi Varaždinac Tin Majnarić među top 5 najkreativnijih snimatelja

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 06.01.2013. 16:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Youtube

Sudnji dan, najveći hrvatski nezavisni festival kreativnih komunikacija i ove godine nagrađuje kreativce, a nastao je kako bi im ponudio mjerilo i motivaciju za stvaranje što originalnijih radova...

Spomenuti festival nagrađuje  hrvatske kreativce iz područja dizajna, fotografije, glazbe, režije, ilustracije, glume, a ove je godine prijavljeno čak preko 550 radova.

U kategoriji snimatelj 2012 godine, u top 10 uvršten je i Varaždinac Tin Majnarić (MMstudio23) za snimljenu reklamu "Love Ship Novalja 2012".

Mogli bismo reči i kako je mladi Tin upao u top 5 najkreativnijih snimatelja, obzirom na činjenicu kako su dva snimatelja (Černjul i Pepeonik) u istoj kategoriji zauzeli više mjesta. Stoga Tin Majnarić spada u top 5 najkreativnijih snimatelja u 2012. godini.

U organizaciji  agencije Coke and Smoke organiziran je party brod imena Love Ship Novalja koji je isplovio iz Sv. Filipa i Jakova na cjelodnevni izlet na Kornate. Video je osmišljen kao reklama za neobičnu party avanturu kroz nacionalni park Kornati.

A kakva je bila atmosfera na snimanju "Love Ship Novalja 2012" reklame pojasnio nam je mladi Majnarić.

- Video je osmišljen kao reklama za neobičnu party avanturu kroz nacionalni park Kornati i kupanje na slanom jezeru Mir. Na snimanju je bila super atmosfera, najzanimljivije je bilo snimanje kranom sa vrha broda i snimanje iz otvorenog mora - rekao je mladi talentirani Tin Majnarić.

- Super početak Nove godine, top 5 je sasvim neočekivano i lijepo je naći se u skupini najkreativnijih snimatelja i "velikih" reklama koje se trenutno vrte po našim eterima - nastavio je Majnarić.

Na kraju se zahvalio ostalim kreativcima i suradnicima koji su radili na stvaranju spomenute reklame.

- Čestitam svim kreativcima iz svih kategorija i zahvaljujem se svim suradnicima koji su sudjelovali na stvaranju reklame "Love Ship Novalja 2012" - zaključio je Majnarić.

Pogledajte video, reklamu "Love Ship Novalja 2012" koju je snimio naš Varaždinac:

Komentari