VIDEO: Od velikog Ridleya Scotta u Cinestar dolazi "Marsovac" - dijelimo šest ulaznica

Piše: Marketing

Objavljeno: 30.09.2015. 07:55

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:26

Astronaut Watney ostao je sam na nemilosrdnom planetu na kojem raspolaže tek oskudnim zalihama te se mora osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio i pronašao način kako na Zemlju poslati signal da je još uvijek živ.

Milijunima kilometara dalje, NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi "Marsovca" vratili kući, dok njegovi kolege iz posade istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašavanja. Dok se priča o nevjerojatnoj hrabrosti razvija, svijet se ujedini u želji da se Watney sigurno vrati na Zemlju.

Sažetak je to radnje novog filma proslavljenog Ridleya Scotta (Gladijator, Američki gangster, Osmi putnik, Istrebljivač) koji u varaždinski Cinestar stiže 1. listopada. Na Međunarodnom festivalu u Torontu kritika i publika nisu krili oduševljenje viđenim, na IMDB-u film je trenutno ocjenjen s visokih 8,6, a zanimljivo da su u njegovoj produkciji svojim savjetima pomagali i NASA-ini stručnjaci.

Šestorici najbržih dijelimo po jednu ulaznicu koje se mogu iskoristiti za kino tjedan od 1.10. do 7.10.2015. u CineStaru Varaždin. Molimo vas da navedete svoje ime i prezime, e-mail i broj telefona te u naš Facebook inbox odgovorite na pitanje - tko u filmu "Marsovac" tumači glavnu ulogu? 

Komentari