Volonteri s FOI-a ove akademske godine odradili preko 500 volonterskih sati

Objavljeno: 03.07.2015. 08:31

Zadnja izmjena: 09.03.2016. 07:58

Foto: Centar za volontiranje i humanitarni rad FOI

Na Fakultetu organizacije i informatike održana je završna svečanost volontera koji su sudjelovali u volonterskim projektima tijekom 2014/2015. Tim povodom volontere FOI-ja posjetio je predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora, gospodin Ratko Kovačić.

Završnoj svečanosti prisustvovalo je 30-tak volontera, koji su sudjelovali na brojnim volonterskim projektima u suorganizaciji s Hrvatskim paraolimpijskim odborom (Državno prvenstvo u atletici za osobe s invaliditetom, Državno prvenstvo u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom), Franjevačkim redom – kruh sv. Ante (projekt “Socijalna samoposluga”), Gradskim bazenima Varaždin (Noć bazena – humanitarna akcija “Plivajmo za dječji osmjeh”), DIVERSE – Erasmus plus u suradnji s partnerima iz UK i brojnim drugim projektima.

Volonteri su u ovoj akademskoj godini odradili 500-tinjak volonterskih sati, a na svečanosti su im uručene zahvalnice i volonterske knjižice.

Svečanosti su prisustvovali gosti, predstavnici projektnih partnera Ratko Kovačić, predsjednik Hrvatskog paraolimpijskog odbora, Damir Frntić, predstavnik HPO u Varaždinu, Mladen Putar, ravnatelj Gradskih bazena Varaždin,  Alen Lacko,  predstavnik odnosa s javnošću projekta “Socijalna samoposluga”, predstavnici Studentskog zbor FOI, časopisa STAK, Centra za podršku studentima i razvoj karijera… Pozvano predavanje je održala volonterka Volonterskog centra Zagreb, Patricija Gold.

Komentari