suradnja sjevera i istoka

Vukovarsko-srijemski župan posjetio je Varaždin povodom buduće gospodarske i kulturne suradnje

Objavljeno: 14.02.2018. 13:03

Zadnja izmjena: 14.02.2018. 13:09

Foto: Mirela Horvat

Danas je Varaždin posjetio vukovarsko-srijemski župan, Božo Galić koji se u Gradskoj vijećnici susreo s gradonačelnikom Ivanom Čehokom, a povod njihovom druženju bila su gospodarska, kulturna i sportska pitanja te zajednički planovi.

Vinkovčanin Božo Galić, župan Vukovarsko-srijemske županije susreo se s gradonačelnikom Čehokom s kojim je razgovarao o nekim gospodarski, obrazovnim, kulturnim i sportskim pitanjima i budućim planovima te suradnji između Varaždina i Vukovara.

- Ove godine povodom 25-godišnjice osnutka 'Puma' potpisan je sporazum o prijateljstvu s Vukovarom pa smo danas razgovarali o budućoj gospodarskoj, obrazovnoj, kulturnoj, ali i sportskoj suradnji što potvrđuje i humanitarna nogometna utakmica koja će se početkom ožujka odigrati između NK Varteks i NK Vukovar - rekao je Čehok

Župan Galić ovom prilikom ukratko se zahvalio Varaždinu i Varaždincima koji su se borili u Vukovaru i najavio svijetlu gospodarsku, kulturnu i sportsku budućnost. Druženju su prisustvovali i Alen Runac te Damir Habijan.

Komentari